INDOORCOMPETITIE 1 november 2020

De competitie op de 18 meter is gevorderd tot de vierde ronde. Het eerste indoorteam behaalde vorige week dinsdag 797 pnt wat genoeg bleek om de eerste plaats vast te houden in de hoogste klasse, de Ere-klasse.
Ad van de Langenberg was wederom de beste van het team met een mooie score van 276 pnt, Henk Jegers liet 267 pnt optekenen en Henri van de Broek 254.
Beste deelnemer van de avond was Martijn van de Broek, Helaas voor l’Union is hij nog niet speelgerechtigd om in een team deel te nemen, heeft alles te maken doordat hij net voor aanvang van de competitie toen de teams al bekend en opgegeven waren de boog weer heeft opgepakt.
Zijn score van 287 pnt is er een om in te lijsten en was teven een persoonlijk record voor hem.
Jelt van de Langenberg liet met 275 pnt zien ook over talent te beschikken, omdat dit een inhaalwedstrijd voor hem betrof kon hij niet in het team opgenomen worden waar de geblesseerde Marcel van der Lee ontbrak.
Overige uitslagen: Marchel Kluijtmans 261, Frans Kluijtmans 213, Bas van de Plas 211, Jan van de Ven met een pr 178, en Ben Westenburg met 146 pnt.
Afgelopen vrijdag was er voor de jeugd en overige disciplines een vierde ronde ingepland.
Marchel Kluijtmans behaalde met zijn compoundboog 269 pnt, in de klasse barebow kwam Henk Jegers tot een totaal van 162, Bij de jeugd liet Senn Steenbakkers 244 pnt noteren, Jelt van de Langenberg ditmaal niet verder dan 242 pnt,  en Wout Evers 224 pnt.


Terug naar het overzicht.