INDOORCOMPETITIE: 9 december 2019

Vorige week dinsdag werd de zevende en laatste wedstrijd gehouden in de indoorcompetitie.
Op de eigen banen aan de Molenwijkse weg behaalde het eerste viertal 763 pnt en bleef daarmee de concurrentie weer voor. Het team dat al kampioen was in de B-klasse is hiermee automatische geplaatst voor de rayon kampioenschappen begin 2020.
Marcel van der Lee voerde het team aan met een score van 263 pnt en hij werd daarmee in het persoonlijk klassement knap tweede in de tweede klasse. Henk Jegers frommelde 260 pnt bij elkaar en werd in het eindklassement in de derde klasse zelfs eerste. Gerard van der Steen behaalde 240 pnt en Henri van de Broek 237.
Reserve Marchel Kluijtmans behaalde een mooie 270 pnt en in de derde klasse was hij goed voor een derde plaats. Michel Scheepers schoot voor de derde wedstrijd op rij een persoonlijk record met een puntenaantal van 250.
Bij de Junioren, afgelopen vrijdag actief in Schijndel, presteerde Meike van Oss redelijk met 255 pnt. In de eerste klasse cadetten, dat is onder de 16 jaar, werd zij uiteindelijk tweede. Sylvana van der Burgt had haar dag niet en kwam niet verder dan 215 pnt. In diezelfde klasse werd zij toch nog vierde.
Senn Steenbakkers behaalde met een score van 260 pnt een persoonlijk record en Renzo Versmoren liet de teller op 175 pnt. Stoppen.


Terug naar het overzicht.